Laughter & Tears

Forget the Butterflies

I Feel the whole Zoo

When I am with You

Onderstaande foto’s zijn een kleine impressie van hoe ik een dag in beeld breng. Van het aankleden van de bruid, de plechtigheid en het feestje achteraf… Geen van onderstaande foto’s zijn geposeerd. Ik pak het moment zoals het is…

You don’t Marry someone you can live with

You Marry the person you cannot live without

Onderstaande foto’s zijn een kleine impressie van hoe ik een dag in beeld breng. Van het aankleden van de bruid, de plechtigheid en het feestje achteraf… Geen van onderstaande foto’s zijn geposeerd. Ik pak het moment zoals het is…

 

I don’t want a Prince on a white horse

I want a weirdo who makes me laugh

Mijn eerste bruiloft shoot 🙂 Best spannend, maar het was een prachtige dag!

In onderstaande serie staan 2 foto’s waarin ik het bruidspaar heb laten poseren > Bij de Erasmusbrug en met de schoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *